пливачки спортски клуб

ОКТОПОД

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ ОД ТРЕНЕРИ

НИЕ СМЕ ПОЈАКИ ЗАЕДНО

ШТО НУДИМЕ

ПСК ОКТОПОД ИМА ТРЕНЕРИ СО КОИ РАБОТААТ СО ЛУБОВ СО ВАШИТЕ ДЕЦА И МОЖЕТЕ ДА БИДЕТЕ СИГУРНИ ДЕКА 

ТИЕ ЌЕ НАУЧАТ ДА ПЛИВААТ ПРОФЕСИОНАЛНО 

ЗА РЕЛАТИВНО КРАТКО ВРЕМЕ

ТРЕНИНГ

УЧЕЊЕ НА НОВИ ТЕКНИКИ НА ПЛИВАЊЕ СО НАШИТЕ ДЕЦА ОД ГРУПАТА ЗА МАЛИ

ТРЕНИНГ

СО ГРУПА ДЕЦА ДО 14 ГОДИНИ НА ГОЛЕМИОТ БАЗЕН

ГОСТУВАЊЕ НА ТВ

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПСК ОКТОПОД СО НАШИТЕ ДЕЦА ПЛИВАЧИ УЧЕСТВУАА НА УТРИНСКА ПРОГРАМА ВО СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА

ТИМОТ НА ТРЕНЕРИ ВО ПСК - ОКТОПОД

СТАНЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАС ...

ТИМОТ НА ТРЕНЕРИ ВО ПСК ОКТОПОД 

пливаме
тимски за
поголеми успеси

ве чекаме да не

контактирате

повеќе информации ќе најдете на фасебук страната

исто така ве молиме контактирајте не на мобилен .

контакт

  • 078 312 131 - ЛАДИСЛАВ АРНАУДОВСКИ
  • 078 311 626 - ИГОР МАЛЈАНОВСКИ

зошто нас

  • професионални услуги
  • личен тренер за вашите деца
  • постојано нови иновативни активности

запознајте се со

нашиот тим

Ладислав Аранудовски

Претседател на ПСК ОКТОПОД

визија за учење на секое дете во македонија да знае да плива 

Игор Малјановски

Партнер - ПСК ОКТОПОД

Организација и администрација

одржување контакти со сите родители и нивно известување навреме за сите наши активности во пливачкиот спортски клуб октопод.

нашиот тим

Тренери

секогаш со лубов и хумор сакам да работам со децата.

бидете и вие дел од тимот

придружете ни се

вашето дете ќе биде на сигурно место со професионален тим и тренери полни со позитивен дух и хумор. Детето ќе се учи да плива за многу кратко време и ќе совладува многу текники за пливање.

"...Уште првиот ден кога го донесов синот мој да плива во пск октопод радоста и смејот во неговото лице беше фантастично за мене како родител...."
Дарко Ристевски